Geld lenen zonder rente: zo tik ook jij een superlening op de kop!

lenen renteEen lening zonder rente, daar zou iedereen naar moeten op zoek gaan. Dat wil zeggen dat je leent zonder er kosten op te moeten betalen. Een bank haalt zijn inkomsten uit die rentes, een beetje normaal dat ze iets willen verdienen. Maar je moet vooral aan je eigen budget denken. Kom je maandelijks rond met je inkomsten of moet je soms de laatste euro’s bij mekaar harken? Dan is geld lenen zonder rente wel een doel.

Leen goedkoop bij Beobank

Welke garanties wilt een bank?

Dankzij het internet kan je het aanbod van banken snel bekijken. Ze hebben allemaal websites of apps op de smartphone waar je informatie kan lezen. En mogelijk staat daar wel een lening zonder rente bij. Als je op dat moment net aan het zoeken bent dan kan je de lening ook snel aanvragen. Ook dat kan tegenwoordig via het internet. Dan stuur je alle gevraagde gegevens door en moet je even op antwoord wachten. De bank verwerkt je aanvraag en bekijkt de mogelijkheden.

Want het wil niet zeggen omdat je leent zonder rente dat je de lening zomaar krijgt. De bank wil garanties zien dat je de lening zal kunnen terugbetalen. Je kan ze overtuigen door documenten voor te leggen waaruit blijkt dat je een vaste job hebt. Nog beter is een voltijds contract. Want dan verdien je het maximum dat je kan en dat is goed om het vertrouwen te winnen van de bank. Op een loonfiche staan voldoende zaken voor de bank. Je nettoloon, duurtijd van contract en gegevens van de werkgever. Overhandig die documenten zeker bij de aanvraag.

Ook de uitgaven zijn belangrijk. Voor een bank zijn vaste kosten lopende leningen en alimentatie. Je kan in totaal 1/3e van je inkomsten spenderen aan die zaken. Toch als je een lening wenst aan te vragen. De rest van je inkomen heb je nodig om andere uitgaven te betalen. Zoals facturen, abonnementen, verwarming, elektriciteit, internet, smartphone en dergelijke meer. Hou dus een goed overzicht van je maandelijks budget, zodat alles betaalbaar blijft.

Simuleer hier je lening

Kom je in aanmerking voor een lening?

Van zodra de bank die gegevens allemaal heeft kunnen ze berekenen wat je mogelijkheden zijn. Heb je nog geen andere vaste kosten zoals leningen of alimentatie, dan zou je de lening vrij makkelijk moeten krijgen. Zijn er die wel, dan zullen ze berekenen wat je nog kan lenen. Mocht je teveel aanvragen dan kan je een voorstel krijgen om een lager bedrag te lenen bijvoorbeeld.

Geld lenen zonder rente kan je dus makkelijk opzoeken via het internet. Een bankkantoor is altijd een optie, maar je verliest hier heel wat tijd mee, voor hetzelfde resultaat.

Kijk hier of je in aanmerking komt