Autolening

Mijn auto, mijn vrijheid is een uitspraak die hoog in het vaandel gedragen wordt in België.

Een degelijke, veilige auto kan natuurlijk wel duur uitvallen. In dat geval kan een autolening een oplossing bieden. Autoleningen zijn beschikbaar tegen een voordelig tarief: vanaf 1,29%!auto

Doe hier een vrijblijvende simulatie voor je autolening!

 

Wil je zelf de autoleningen vergelijken, om te zien welke kredietverstrekker het best bij je past? Laten we dan samen even kijken naar de beschikbare autoleningen:

#JKPType leningAanbiederOmschrijvingAanvragen
#11.29%AutoleningBeobank
 • Leen tot 120% van de aankoopwaarde
 • Je kan tot € 50.000 lenen
Vrijblijvende simulatie
#21.60%AutoleningKBC
 • Voor nieuwe auto's en auto's tot 3 jaar oud
 • Niet alleen voor KBC klanten
#32.49%AutoleningCetelem
 • Voor nieuwe auto's en 2dehands tot 36 maanden
 • Maximaal € 75.000 lenen
 • Leen tot maximaal 110% van de prijs van de wagen
Vrijblijvende simulatie
#43.59%AutoleningMozzeno
 • Voor tweedehands wagens
 • Leen bij particulieren, zonder bank
Vrijblijvende simulatie
#57.85%AutoleningSantander
 • Geen specifieke autolening
 • Daardoor een hoger kostenpercentage
Vrijblijvende simulatie

 

Even simuleren
Heb je talloze catalogi doorgenomen, en dan uiteindelijk je droomauto gevonden?
De simulatie hierboven was slechts een kort experimentje. Een echte simulatie geeft antwoorden op jouw prangende vragen. Gebruik gerust onze simulator om een duidelijk beeld te krijgen van het bedrag dat je per maand zult moeten afbetalen. Vul de kostprijs van de wagen, de rentevoet en de gewenste looptijd in. Je zult direct het af te betalen bedrag kunnen zien.

Vraag hier meteen je autolening aan!

Een autolening, waarom?
Een autolening is een specifieke geldlening, speciaal bedoeld om een wagen mee te kopen. De voorwaarden van een autolening liggen dicht bij diegene van een persoonlijke lening. De voorwaarden zijn evenwel iets gunstiger, om de aankoop van een auto gemakkelijker te maken. Zo kan bijvoorbeeld 110% van het aankoopbedrag geleend worden, zodat je ook zonder problemen je verzekering en je belastingen kunt betalen.

De voorwaarden van een autolening zijn duidelijk. Je kent onmiddellijk het rentepercentage waartegen geleend wordt, en de overeengekomen terugbetalingstermijn. Je autolening hangt dus niet af van economische schommelingen. Stel dat de rente opeens spectaculair stijgt: jouw lening verandert niet!

Een rekenvoorbeeld
Een auto is duur, maar een autolening helpt je die kost te dragen. Zorg er daarom voor dat je de aanschaf voldoende overweegt. Wanneer je een autolening afsluit kan je perfect uitrekenen wat de maandelijkse kosten zullen zijn.

Vergelijken van autoleningen
De markt voor autoleningen is erg competitief. De Belgische kredietverstrekkers bieden enorm veel formules aan, en dit kan verwarrend zijn voor de consument. Gebruik onze site om te vergelijken!

Gekozen? Neem de voorwaarden nog eens goed door, en plan de terugbetalingen zorgvuldig!

Start meteen je aanvraag voor een autolening!