Minilening

Met een minilening of microkrediet kan je snel een klein bedrag lenen. Dit type lening is ideaal als je onverwacht even krap bij kas zit. Een minilening betaal je vrij snel terug.

Vraag hier meteen een minilening aan!

Veel mensen komen net geen hele maand toe met hun loon. Om die laatste paar dagen te overbruggen kan je een minilening aangaan. Zo kan je bijvoorbeeld op het einde van de maand 50 of 100 euro lenen. Wanneer je loon gestort is kan je dan het geld terugbetalen.

Met een minilening zijn weinig kosten verbonden. Een minilening van korte duur kost slechts enkele euro’s. Over een langere periode kunnen de kosten wel hoger oplopen. Stel dus concrete doelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Een waardig alternatief voor zo’n minilening is een kredietkaart.kredietkaart

Overweeg om een kredietkaart aan te vragen, met een kredietopening tot 5500 euro. Zo kun je maandelijks tot 5500 euro uitgeven, om het even waar. Met een kredietkaart kan je dus betalen in de bioscoop, of in de supermarkt. Op het einde van de maand betaal je dan je afrekening, zonder interest! Zo ga je nooit in het rood op je bankrekening, want je betaalt pas als je loon gestort is.

Ook cash geld nodig naast je aankopen met een kredietkaart? Aan een bankautomaat kan je ook kleine bedragen opnemen. Dit kost je geen euro, als je de factuur op het einde van de maand kan voldoen.

Een kredietkaart is dus handiger en goedkoper dan een minilening!

Hier meer info over kredietkaarten!