Persoonlijke lening

Dringend geld nodig, no questions asked? Dan ben je duidelijk op zoek naar een persoonlijke lening.

Als je een persoonlijke lening afsluit, mag je het bedrag gebruiken waarvoor je wilt.

Vraag hier meteen je persoonlijke lening aan!

 

Enkele leuke voorbeelden:

 • Je kan er die verre reis eens mee ondernemen waar je van droomt.
 • Een eigen zaak opstarten. Tijd om het heft in eigen handen te nemen!

Er zijn natuurlijk ook minder leuke momenten waarop je zo’n persoonlijke lening wil afsluiten:

 • Noodzakelijke, maar dure reparaties.
 • Begrafeniskosten, wanneer een dierbare je heeft verlaten.
 • Hospitalisatie, zodat je snel je oude gezondheid terugkrijgt.

Een persoonlijke lening afsluiten betekent dat het geld per direct op je rekening wordt gestort. Na een maand moet je dan de eerste afbetalingsschijf voldoen.

Hieronder volgen de belangrijkste persoonlijke leningen.

#JKPType leningAanbiederOmschrijvingAanvragen
#13.99%Persoonlijke leningCofidis
 • U hoeft niet van bank te veranderen
 • Lenen tussen € 501 en € 50.000
 • Te besteden aan elk door u gekozen project!
Vrijblijvende simulatie
#24.49%Persoonlijke leningBeobank
 • Bedrag tussen € 1.250 en € 7.250
 • Looptijd tussen 12 en 36 maanden
 • Vlotte afhandeling
Vrijblijvende simulatie
#34.95%Persoonlijke leningCetelem
 • Minimaal € 1.200, maximaal € 75.000
 • Na aanvaarding en ontvangst contract, geld binnen 48 op je rekening gestort!
Vrijblijvende simulatie
#49.95%Persoonlijke leningSantander
 • Directe behandeling
 • Geen facturen voor te leggen
 • Vanaf € 500 (hogere rentevoet)
Vrijblijvende simulatie
#59.99%Persoonlijke leningKredietpartner
 • Minimaal € 2 500
 • Maximaal € 90 000
Vrijblijvende simulatie
#69.99%Persoonlijke leningKredietpunt
 • Minimaal € 2 500
 • Maximaal € 150 000
#718.50%Persoonlijke leningCofidis
 • Cofidis Myline
 • Een vastmaandbedrag
 • Complete vrijheid
 • Flexibel en vrijblijvend
 • Lenen tussen € 500 - € 10.001
Vrijblijvende simulatie

De tabel is duidelijk. Leen je tot 7250 euro? Kies dan voor de persoonlijke lening van Beobank.
Heb je toch een hoger bedrag nodig? Cetelem is je hier het best van dienst.

Persoonlijke lening aanvragen!

 

Heb je slechts een klein (eventueel maandelijks) bedrag nodig?
Een kredietkaart kan hier een oplossing zijn. Je hoeft pas op het einde van de maand het volledige bedrag terug te betalen. Als je dat keurig doet betaal je bovendien geen interest! Je kan je betalingen uiteraard ook spreiden. Dan betaal je natuurlijk wel interest. Kredietkaarten werken trouwens vaak met beloningen. Een gratis aankoopbon, extra kortingen of verlengde garanties op elektronisch toestellen zijn mooi meegenomen.

Nog even ter verduidelijking: een persoonlijke lening betekent dus dat je het geld zelf mag besteden hoe je wilt. De bank zal geen lastige vragen stellen over de reden waarom je extra geld nodig hebt. Deze leningen zijn trouwens heel erg duidelijk qua voorwaarden. Het bedrag, de intrestvoet en de algemene voorwaarden staan overduidelijk vast, zodat je niet voor vervelende situaties komt te staan. Maak vooraf wel een goede financiele planning op. De strenge voorwaarden gelden immers voor beide partijen.

Waarom zou ik een persoonlijke lening afsluiten?
Het doel van zo’n persoonlijke lening is over cash beschikken. Niet iedereen heeft een mooie spaarrekening met een dikke veiligheidsreserve om een grote aankoop te financieren. Voor veel mensen – vooral diegenen die geen financieel ruggensteuntje van hun omgeving kunnen krijgen – is een persoonlijke lening dé oplossing.

Je kan zo’n lening dus afsluiten om verschillende redenen!

Een bedrijf startencompany
Staat de uitspraak Business is business je op het lijf geschreven? Ben je liever je eigen baas? Schuilt er een briljant zakenman in je onderbewustzijn? Een eigen zaak betekent zelf je werkritme bepalen, maar vooral dat je zelf de sleutel bent tot de visie en de missie van je bedrijf.

Een eigen bedrijf op poten zetten vraagt natuurlijk wel wat financiële armslag. Zelfs al houd je het klein met een éénmanszaak, toch heb je een minimaal krediet nodig om te starten. Heb je een solide business plan? Dan heeft jouw zaak zeker kans op slagen. Handige tip: vergeet zeker de terugbetalingsvoorwaarden niet. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Een reis boekenreis
Vakantie maakt gelukkig, dat is wetenschappelijk bewezen. Vakantie komt ons welzijn én onze gezondheid ten
goede. Het is de uitgelezen periode om te herstellen van stress. Avonden en weekends zijn niet voldoende om uit te rusten. Veel mensen zitten ‘s avonds nog te piekeren, waardoor ze nooit volledig kunnen uitrusten. Eén oplossing: vakantie!

Een nadeel is natuurlijk de prijs. Een leuke, zonovergoten vakantie kan duur zijn. Hier kan een persoonlijke lening een oplossing bieden. Aangezien je geen reden hoeft op te geven voor je geldnood, kan je gerust een prachtige reis financieren. De voorwaarden voor terugbetaling worden op voorhand duidelijk vastgelegd, zodat u volledig zorgeloos van uw vakantie kan genieten.

Een legendarische huwelijksdag
Je trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Of dat wordt toch beweerd. Veel bruiloften vallen in het water door noodzakelijke besparingen. Een traiteur die ondermaats voedsel serveert, een DJ die de openingsdans volledig verhakkelt, een zaal die maar niet op te warmen is, … Het zal je maar overkomen.

Een knap trouwfeest is duur. Niet iedereen kan zomaar even een hoop geld ophoesten om zo’n dag te financieren. Denk daarom eens aan een persoonlijke lening. De voorwaarden zijn duidelijk en de rente ligt vast. ‘t Is bijna even duidelijk als de liefde voor je partner!

Onverwachte kostenfuneral
Het afsluiten van een lening heeft niet altijd een leuke oorzaak. Soms kan je ook gewoon brute pech hebben. Het is goed om te weten dat een persoonlijke lening je dan uit de penarie kan helpen.

Bij onverwachte kosten denken we direct aan technologie die het laat afweten. Een dure gasbrander die niet meer meewil, met de winter in het verschiet? Een dure reparatie of vervanging is niet voor iedereen weggelegd.

Ook onze gezondheid kan een bron zijn van financiële ergernis. Onverwachte ziekenhuiskosten kunnen hoog oplopen. Een basis-hospitalisatieverzekering zal je slechts gedeeltelijk verder helpen, en ook de ziekenfondsen komen niet altijd tussen.

Soms slaat het noodlot nog harder toe. Een dierbare verliezen, we wensen het niemand toe. Toch brengt een overlijden heel wat kosten met zich mee. Een waardig afscheid kost direct al vele duizenden euro’s. Financiële bijstand onder de vorm van een persoonlijke lening biedt een helpende hand. De rente en betalingstermijn zijn eenduidig, en op voorhand vastgelegd. Dat is al een zorg minder, waardoor u zich ten volle kunt concentreren op uw rouwproces.

Het eindverdict, voor- en nadelen
Nog even herhalen.
Een persoonlijke lening biedt:

 • Het geld gaat rechtstreeks naar je rekening, en het is direct beschikbaar!
 • Zeer duidelijke voorwaarden. De rente en terugbetalingstermijn zijn duidelijk vastgelegd.
 • Privacy. Je hoeft niet te zeggen waarom je het geld nodig hebt. Besteed het dus naar wens!

Aan alle leningen zijn natuurlijk ook nadelen verbonden. De bekende uitspraak “Geld lenen kost ook geld” is hier ook van tel. Bij een persoonlijke lening kan je het geld ook moeilijker vervroegd terugbetalen. Extra geld lenen is meestal ook niet mogelijk. Plan uw terugbetalingen op een duidelijke manier, en vermijd verrassingen!

Persoonlijke lening aanvragen!