Wil jij een klein bedrijf oprichten?
In dat geval wordt er vaak een lening afgesloten om je op weg te helpen. Of misschien ben je al jaren eigenaar van een goed lopend bedrijf en wil je graag investeren in een volgende groeifase?
Ook dan is het een goed idee om een zakelijke lening af te sluiten. Deze lening is namelijk afgestemd op de behoeften van elk individueel bedrijf.
Vergelijk
Heb je besloten om een lening af te sluiten? Dan is het erg belangrijk om leningen te vergelijken! Door te vergelijken vind je de lening die het beste bij jou past en bespaar je een hoop geld.
Dat kan bijvoorbeeld bij Directgeld-lenen.nl. Bij hen kan je een 100% eerlijk en onafhankelijk overzicht van aanbieders verwachten. Zij hebben geen afspraken of deals afgesloten met bepaalde financiers. Er wordt dus geen voorrang gegeven aan een bepaalde aanbieder.
Direct geld lenen
Als je wil investeren, wil je graag zo snel mogelijk je geld. Direct geld lenen kan voor iedereen wel eens nodig zijn. Je hebt bijvoorbeeld even snel een kleine lening, of misschien wel een grote lening nodig, die je snel geregeld wilt hebben. De beste zakelijke lening is dan ook eentje waar je direct je geld krijgt.
Veelgestelde vragen
Wat is een zakelijke lening nu eigenlijk?
Bij een zakelijke lening leen je geld om te investeren in je bedrijf, het doel van het krediet ligt dus buiten de privésfeer. Een zakelijke lening helpt jouw onderneming vooruit: financiering van bedrijfsmiddelen, lange betaaltermijnen overbruggen, projecten laten groeien,.. Zodat je op korte termijn al de ambities van je bedrijf kan realiseren.
Waar kan ik een zakelijke lening aanvragen?
Je kan als (startende) ondernemer naar de bank gaan, maar ook online kan je een zakelijke lening afsluiten. Het voordeel online is dat je de verschillende aanbieders kan vergelijken en zo kan je lenen tegen een voordeliger rentetarief. Vooral grote en bekende banken vragen meestal een veel hogere rente dan een online kredietverstrekker.
Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening?
Deze voorwaarden liggen niet vast, maar verschillen per financier. De meest banken en hypotheekverstrekkers checken hoe je geregistreerd staat bij het Bureau voor Krediet Registratie (BKR) voor ze je geld lenen. Heb je een negatieve BKR registratie, dan kan dit een reden zijn om je geen lening te verstrekken.
Meestal moet je wel deze informatie verstrekken:
- Winst- en verliesrekening en balans over de afgelopen twee jaar
- Aangifte inkomstenbelasting van afgelopen jaar
- Een prognose over het lopend en volgend jaar