Mozzeno beloont correcte terugbetalers

Mozzeno

Wie een financiering nodig heeft en op zoek is naar de goedkoopste lening wacht best niet te lang. Er gaan immers alweer geruchten dat de rente gaat stijgen! Wil je bovendien geld verdienen gewoon door je lening netjes terug te betalen? Dan neem je best eens een kijkje bij Mozzeno.

De particuliere leningen van mozzeno

Mozzeno is een Belgische financiële instelling die leningen aanbiedt aan particulieren. Via hun online mozzeno-platform maken ze het aan particulieren mogelijk om geld uit te lenen aan andere particulieren. Bijzonder is dat  is dat mozzzeno je beloont voor een correcte terugbetaling van de lening. Ze betalen je een deel van de verwerkingskosten van je leningsaanvraag terug. In de plaats van een beter JKP te geven aan alle kredietnemers, wil mozzeno voorrang geven aan wie zijn lening correct terugbetaalt.

Start hier je aanvraag voor een lening!

Verschillende soorten leningen

Mozzeno maakt dus gebruik van “positief geld”. Hiermee bedoelen ze dat ze alleen geld uitlenen aan mensen die hun dromen willen waarmaken door een lening, maar deze lening op afbetaling ook kunnen terugbetalen.

Er worden verschillende soorten leningen aangeboden:

  • Renovatielening. Verbouw je woning naar je eigen smaak en ideeën. Kijk ook even na of je voor premies of subsidies in aanmerking komt!
  • Lening tweedehandswagen. Heb je de tweedehandswagen van je dromen gevonden?
  • Lening tweedehandsmotor.  De aankoop van je tweedehandsmotor wordt plots mogelijk.
  • Lening fiets. Geen reden meer tot uitstel.
  • Lening elektrische fiets. Voor wie droomt van een ander type vervoermiddel.
  • Huwelijkslening. Klaar voor de grote stap?
  • Studielening. Particulieren werken graag mee aan het fiancieren van je studies.
  • Reislening. De reis van je leven? Een lening om de wijde werreld te ontdekken?
  • Inrichting lening. Wil je je levensruimte verfraaien? Je woning decoreren en verder uitrusten?
  • Persoonlijke lening. Realiseer je persoonlijke project met een persoonlijke lening.

Deze leningen bedragen tussen de €1.250 en €30.000  en de looptijd ligt tussen de 12 en 60 maanden afhankelijk van het ontleende bedrag. Je kan al geld ontlenen aan een JKP (jaarlijks kostenpercentage) van 2,69%*

Met de persoonlijke online lening van mozzeno kan je dus aan voordelige tarieven lenen om je persoonlijk project te financieren. Het gaat om een lening op afbetaling. Je kan je particuliere leningaanvraag rechtstreeks online indienen. Makkelijk zat.
Start hier je aanvraag voor een lening!